Проглашени најбољи за јун месец у оквиру акције „Бирамо најбоље”

Друштво Туризам

Проглашењем најбољих за месец јун настављена је акција „Бирамо најбоље” коју организује Туристичка организација Сокобања.

У категорији најбоља туристичка агенција признање је добила Т.А. „ДМ”, најбољи станодавац у јуну била је Вила АЛМАКС, најбољи угоститељски објекат прошлог месеца био је ресторан Станковић, власник најлепшег дворишта је Сања Миладиновић из Ресника, најбољи радник је Горан Вулић радник СРЦ Подина. Удружење „Спортске игре младих” је понело признање у категорији, удружење или појединац који доприноси развоју туризма, у категорији најбољи предузетник признање је добило предузеће Про мотив, најбољи гост је Нада Стојчевић из Крагујевца док је у новој категорији, најбоље сеоско домаћинство, признање добило домаћинство Сузане Топаловић из Трубаревца.

 DSC9626
 DSC9631
 DSC9637
 DSC9633
 DSC9629(1)
 DSC9635
Aperture: 4
Camera: NIKON D7000
Iso: 400
Orientation: 1

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца.

Пријављивање могу извршити сви грађани Сокобање, као и гости Сокобање, старији од 18 година, у Туристичко-информативном центру, у ул. Трг ослобођења бр.2 или путем имејл адресе tic@tosokobanja.rs. Пријављивање се врши до 5. у месецу за предходни месец, а оцењивање и проглашење победника до 15. у месецу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 − 2 =