Проглашени најбољи за јул месец у оквиру акције „Бирамо најбоље”

Друштво Туризам

Проглашењем најбољих за месец јул настављена је акција „Бирамо најбоље” коју организује Туристичка организација Сокобања.

У категорији најбоља туристичка агенција признање је добила Т.А. „Палма”, најбољи станодавац у јулу били су Апартмани „Васа”, најбољи угоститељски објекат прошлог месеца био је ресторан „Икс”, власник најлепшег дворишта је Славица Миловановић, најбољи радник је Ђорђе Стаменковић конобар у ресторану „Зеленгора”. Биљана Вељковић, власник и администратор фејсбук странице „Сокобања слободан смештај понуда/потражња” је понела признање у категорији, удружење или појединац који доприноси развоју туризма, у категорији најбољи предузетник признање је добило предузеће „Кетеринг СБ 018”, најбољи гост је Петра Рађен из Београда док је у новој категорији, најбоље сеоско домаћинство, признање добило домаћинство Биљане Миљковић из Мужинца.

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца.

 DSC0967(1)
 DSC0972
 DSC0965
 DSC0971
 DSC0970
 DSC0968
Aperture: 4
Camera: NIKON D7000
Iso: 450
Orientation: 1

Пријављивање могу извршити сви грађани Сокобање, као и гости Сокобање, старији од 18 година, у Туристичко-информативном центру, у ул. Трг ослобођења бр.2 или путем имејл адресе tic@tosokobanja.rs. Пријављивање се врши до 5. у месецу за предходни месец, а оцењивање и проглашење победника до 15. у месецу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 1 =