Proglašeni najbolji za avgust mesec u okviru akcije „Biramo najbolje“

Ekonomija Turizam

Proglašenjem najboljih za mesec avgust nastavljena je akcija „Biramo najbolje“ koju organizuje Turistička organizacija Sokobanja.

U kategoriji najbolja turistička agencija priznanje je dobila T.A. „Mogi-turs“, najbolji stanodavac u avgustu bili su Apartmani „Maja“, najbolji ugostiteljski objekat prošlog meseca bio je restoran „Vidikovac“, vlasnik najlepšeg dvorišta je Biserka Denić, najbolji radnik je Sandra Marković zeposlena u hotelu „Moravica“. KUD „Soko“ je ponelo priznanje u kategoriji, udruženje ili pojedinac koji doprinosi razvoju turizma, u kategoriji najbolji preduzetnik priznanje je dobilo preduzeće „Kampanja“, najbolji gost je Blagoje Mladenović iz Vučja dok je u novoj kategoriji, najbolje seosko domaćinstvo, priznanje dobilo domaćinstvo Mirjane Vujić iz Resnika.

Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca.

Prijavljivanje mogu izvršiti svi građani Sokobanje, kao i gosti Sokobanje, stariji od 18 godina, u Turističko-informativnom centru, u ul. Trg oslobođenja br.2 ili putem imejl adrese tic@tosokobanja.rs. Prijavljivanje se vrši do 5. u mesecu za predhodni mesec, a ocenjivanje i proglašenje pobednika do 15. u mesecu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 + six =