Проглашени најбољи за август месец у оквиру акције „Бирамо најбоље“

Економија Туризам

Проглашењем најбољих за месец август настављена је акција „Бирамо најбоље“ коју организује Туристичка организација Сокобања.

У категорији најбоља туристичка агенција признање је добила Т.А. „Моги-турс“, најбољи станодавац у августу били су Апартмани „Маја“, најбољи угоститељски објекат прошлог месеца био је ресторан „Видиковац“, власник најлепшег дворишта је Бисерка Денић, најбољи радник је Сандра Марковић зепослена у хотелу „Моравица“. КУД „Соко“ је понело признање у категорији, удружење или појединац који доприноси развоју туризма, у категорији најбољи предузетник признање је добило предузеће „Кампања“, најбољи гост је Благоје Младеновић из Вучја док је у новој категорији, најбоље сеоско домаћинство, признање добило домаћинство Мирјане Вујић из Ресника.

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца.

Пријављивање могу извршити сви грађани Сокобање, као и гости Сокобање, старији од 18 година, у Туристичко-информативном центру, у ул. Трг ослобођења бр.2 или путем имејл адресе tic@tosokobanja.rs. Пријављивање се врши до 5. у месецу за предходни месец, а оцењивање и проглашење победника до 15. у месецу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × four =