Zgrada opštine

Применом нових технологија до уштеде времена

Економија

Општинска управа општине Сокобања је у сарадњи са Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу поставила два ПОС терминала и то у просторијама услужног центра (шалтер сали) и у канцеларији локалне пореске администрације.

Плаћање путем ПОС терминала уштедеће време, смањити дужину чекања у редовима и елиминисати одлазак грађана до поште или банке и поновни долазак на шалтер управе.

– Захваљујући пуштању у рад ових терминала грађани приликом плаћања пореза на имовину, административних и других такси за издавања Извода из матичних књига или Уверења о држављанству, као и приликом покретања неких административних поступака више неће морати уплату да врше попуњавањем уплатница и плаћањем на шалтерима поште или банака, већ ће то моћи да ураде једноставним провлачењем платне картице (динакард, виза и мастеркард) без обзира на банку издаваоца – наводи се у саопштењу Општинске управе.

Применом нових технологија, Општинска управа жели да на једном месту омогући корисницима својих услуга брзу и ефикасну реализацију административних процедура, додаје се у саопштењу.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + two =