Председник општине Миодраг Николић се вакцинисао и позвао грађане да следе његов пример

Друштво Здравље

Председник општине Сокобања Миодраг Николић примио је јуче кинеску вакцину SARS-CoV-2 Vaccine (Vero Cell), против Корона вируса, у Дому здравља Сокобања.

− Поред мене и сви чланови моје породице су се пријавили путем сајта еУправа и примили су или ће примити вакцину када по распореду министарства дођу на ред. Позивам све који до сада то нису урадили, да се пријаве на сајт и приме вакцину, на тај начин ћемо се много брже изборити са овим вирусом. Подсетићу вас да је у Сокобањи још увек на снази ванредна ситуација и да још увек има заражених. Вакцина је најбољи и најефикаснији начин да победимо овај вирус − рекао је Николић.

До сада је у Сокобањи кинеском вакцином обухваћено 150 грађана али се вакцинација наставља и наредних дана, министарство ће свакодневно слати нове спискове са именима и презименима грађана који су се одлучили за кинеску вакцину и они ће бити обавешатавани СМС поруком о термину вакцинације.

Они који се нису пријавили за вакцину, а желе, могу то да ураде путем сајта еУправа. У случају да из било ког разлога нису у могућности да изврше пријаву, могу да се јаве на телефон 018/830-103 у сокобањски Дом здравља од 7 до 15 часова и запослени у овој установи ће то урадити уместо њих.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen + six =