Полицајци саветовали матуранте: Без алкохола, наркотика и пиротехнике

Друштво

Сокобањска Средња школа „Бранислав Нушић” са овдашњом полицијском станицом сарађује на више нивоа. Полицијски службеници, пре свега, задужени су за безбедност ђака, а директорка школе Ана Милићевић каже да су школски полицајци свакодневно испред школе и брину за безбедност како ученика тако и запослених.

Такође, службеници полицијске станице на располагању су школи, каже директорка, када је реч о већим организацијама, попут школских екскурзија, при чему помажу да се испуне све законски прописане мере.

Овог месеца актуелне су припреме за предстојеће матурско вече, а полицајци су тим поводом ђацима данас одржали предавање како да избегну опасности и не покваре утисак једног од најлепших дана свог одрастања.

– Саветовали су им наравно да избегавају алкохол, да не возе у алкохолисаном стању, да не употребљавају наркотике, пиротехничка средстава и све оно што може да доведе до неких непожељних ситуација – преноси нам директорка.

Оно што обећава лепе успомене јесте да су сокобањски ђаци данашње предавање представника полиције слушали са великом пажњом и интересовањем.

Текст: К. Ђ; Ј. Р.

Фото: К.Ђ

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 5 =