Petra Avramović učenica generacije SŠ „Branislav Nušićˮ

Društvo

Dodelom diploma i nagrada najboljim maturantima Srednje škole „Branislav Nušić”, danas je zaokruženo njihovo dosadašnje školovanje i oni su spremni za fakultete ili da se otisnu u svet rada i nađu posao koji im odgovara.

Učenici

Ana Milićević, direktorka Srednje škole „Branislav Nušićˮ, kaže da su danas sumirani rezultati na nivou generacije. Nagrađeni su učenici koji su tokom svog školovanja postigli izuzetne rezultate, đak generacije, nosioce Vukovih diploma, sportista generacije, učenici koji su tokom prethodne školske godine postigli značajne uspehe na takmičenjima, kao i oni koji su svojim angažovanjem u vannastavnim aktivnostima postigli odgovarajuće uspehe i dostojno predstavili svoju školu.

– Kao što sam više puta naglasila, ovo je generacija koja je donela mnogo radosti i uspeha našoj školi, sebi, ovom gradu, svojim roditeljima i mi smo izuzetno ponosni na njih. Ja im u svoje ime i ime svojih kolega želim puno uspeha u životu, da ostanu istrajni na putu koji su odabrali, ako je to upis na visoke škole i fakultete želim pre svega dobar uspeh na prijemnima ispitima, a ako su rešili da se otisnu u svet rada da nađu posao koji im najbolje odgovara da steknu svoje porodice i da zauzmu ono odgovarajuće mesto u društvu – istakla je Milićević.

Učenici

Za učenika generacije izabrana je Petra Avramović, koja je rekla da planira da upiše Elektrotehnički fakultet u Beogradu i da se bavi softverskim inženjerstvom.

– Jako mi je drago što je škola baš mene izabrala da budem đak generacije i to mi jako znači i drago mi je što se ceni trud, akademsko dostignuće – rekla je Petra.

Za sportistu generacije izabran je Đorđe Najdić koji se zahvalio svima, a pre svega svom razrednom starešini na predlogu.

– Ovo je satisfakcija za sav dosadašnji trud i naravno podstrek za još bolji, kvalitetniji i veći budući rad. Počeo sam u pionirima FK Ozrena, zatim sam igrao u 19 selekcija KMF Ozrena, a sada sam u prvom timu KMF Ozrena – istakao je Najdić.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eighteen + 16 =