Петра Аврамовић ученица генерације СШ „Бранислав Нушићˮ

Друштво

Доделом диплома и награда најбољим матурантима Средње школе „Бранислав Нушић”, данас је заокружено њихово досадашње школовање и они су спремни за факултете или да се отисну у свет рада и нађу посао који им одговара.

Učenici

Ана Милићевић, директорка Средње школе „Бранислав Нушићˮ, каже да су данас сумирани резултати на нивоу генерације. Награђени су ученици који су током свог школовања постигли изузетне резултате, ђак генерације, носиоце Вукових диплома, спортиста генерације, ученици који су током претходне школске године постигли значајне успехе на такмичењима, као и они који су својим ангажовањем у ваннаставним активностима постигли одговарајуће успехе и достојно представили своју школу.

– Као што сам више пута нагласила, ово је генерација која је донела много радости и успеха нашој школи, себи, овом граду, својим родитељима и ми смо изузетно поносни на њих. Ја им у своје име и име својих колега желим пуно успеха у животу, да остану истрајни на путу који су одабрали, ако је то упис на високе школе и факултете желим пре свега добар успех на пријемнима испитима, а ако су решили да се отисну у свет рада да нађу посао који им најбоље одговара да стекну своје породице и да заузму оно одговарајуће место у друштву – истакла је Милићевић.

Učenici

За ученика генерације изабрана је Петра Аврамовић, која је рекла да планира да упише Електротехнички факултет у Београду и да се бави софтверским инжењерством.

– Јако ми је драго што је школа баш мене изабрала да будем ђак генерације и то ми јако значи и драго ми је што се цени труд, академско достигнуће – рекла је Петра.

За спортисту генерације изабран је Ђорђе Најдић који се захвалио свима, а пре свега свом разредном старешини на предлогу.

– Ово је сатисфакција за сав досадашњи труд и наравно подстрек за још бољи, квалитетнији и већи будући рад. Почео сам у пионирима ФК Озрена, затим сам играо у 19 селекција КМФ Озрена, а сада сам у првом тиму КМФ Озрена – истакао је Најдић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 + 19 =