Овонедељни репертоар биоскопа „Моравица” доноси три нова наслова

Друштво Култура

На новом репертоару биоскопа „Моравица” који креће од вечерас, 26. октобра, наћи ће се три нова филма – дуго очекивани филм Драгана Бјелогрлића „Чувари формуле”, хорор прича „Пет ноћи код Фредија”, као и премијера новог анимираног филма „Тролови –Бенд на окупу”.

Радња филма „Чувари формуле” смештена је у јеку хладноратовске кризе, где група научника у Институту Винча спроводи тајни пројекат који предводи професор Драгослав Поповић. Стицајем непредвиђених околности, они бивају изложени смртоносној дози зрачења, због чега их југословенска тајна полиција оводои на лечење у Клинику Кири у Паризу. Француски докторки тим на чеку са професором Жоржом Матеом закључује да је њихово стање критично и да су им дани одбројани. Режију потписује Драган Бјелогрлић, а у главним улогама су Alexis Manenti, Радивоје Раша Буквић, Lionel Abelanski, Jeremie Laheurte, Olivier Barthelemy, Огњен Мићовић, Јован Јовановић, Мики Манојловић и Драган Бјелогрлић.

Премијера филма „Чувари формуле” заказана је за вечерас од 20 часова и 30 минута. А своје репризе доживеће и наредним данима у терминима од 18 часова и 30 минута и 20 часова и 30 минута.

Blimhaus феномен застрашујуће хорор игрице претворио је у биоскопски доживљај који леди крв у жилама и „Пет ноћи код Фредија” преноси нам на велико платно. Филм говори о проблематичном чувару који почиње да ради у ресторану „Код Фредија”. Током прве ноћи на послу схвата да ноћну смену неће бити лако преживети.

„Пет ноћи код Фредија” биће приказан вечерас од 18 часова и 30 минута, а репризне пројекције биће у суботу и понедељак, такође у термину од 18 часова и 30 минута.

„Тролови – Бенд на окупу” − Након два филма о пријатељству и заљубљивању Мака и Закерало сада су званично, коначно, пар! Док се зближавају, Мака отркива да Закерало има тајну прошлост. Некада је, са своја четири брата, био део његовог омиљеног бенда Брозон. Бенд, али и цела породица, распали су се када је Закерало био беба, а он од тада није видео своју браћу.

Филм је синхронизован на српски језик и биће приказиван у суботу од 16 часова и 30 минута, а такође и у недељу и уторак у истом термину.

За сокобањску публику и овога пута ће се наћи домаће „Хероји Халијарда”, а наставља се и приказивање филма Убиства под цветним месецом”.

У оквиру прославе 100 година Дизнија, овог викенда овдашњи малишани имаће прилику да погледају филм Залеђено краљевство” и то у недљу од 14 часова и 30. У редовном репертоару за најмлађе посетиоце и даље се налазе „Патролне шапе – Моћни” и „Древна Мишологија”.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” среда је нерадни дан.

Комплетан репертоар за период од 26. октобра до 1. новембра можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 5 =