Овонедељни репертоар биоскопа „Моравица”

Друштво Култура

На овонедељном репертоару биоскопа „Моравица” наћи ће се два нова филма светске кинематографије – ново остварење Мартина Скорсезеа Убиства под цветним месецом и филм за најмлађе Древна мишологија.

У филму „Древна мишологија”, млада и паметна мишица Пати прелази границе своје храбрости како би постала права хероина. Одувек је сањала о великим авантурама и сада ће добити прилику да се суочи са старим херојима, укључујући и мачка сема и Џејсона, вођу Аргонаута. Радња филма прати Пати док се упушта у одважну потрагу како би помогла становницима Јолкуса у изради споменика грчког бога мора – Посејдона. „Древна мишологија” је филм за целу породицу, испричан на забаван и узбудљив начин. Понесите своју породицу на путовање кроз древну Грчку и заједно с Пати откријте чаролију митолошког света.

Филм ће премијерно бити приказан данас у 16 часова и 30 минута, а у репризним терминима ће бити у суботу (21.10.) у 14 часова и 30 минута и среду (25.10.) у 16 часова и 30 минута.

Нови трилер Мартина Скорсезеа „Убиства под цветним месецом” доноси драму засновану на истинитој причи и исрпичану кроз невероватну романсу Ернеста Буркхарта и Моли Кајл. Ово је епска крими сага, где се права љубав укршта са неизрецивом издајом. На прелазу у двадесети век, откриће нафте донело је велико богатство народу Осејџ, учинивши неке од чланова заједнице најбогатијим људима на свету, преко ноћи. Богатство Индијанаца одмах је привукло беле уљезе, који с уманипулисали, изнуђивали и украли онолико новца колико су могли, пре него што су прибегли убиству.

Главне улоге тумаче Леонардно Дикаприо, Роберт Де Ниро и Лили Гледстон. Премијера и овог филма заказана је за вечерас у термину од 20 часова. Репризни термини овог филма су у суботу од 20 часова и 30 минута и уторак у термину од 20 часова.

За сокобањску публику и овога пута ће се наћи домаћа остварења „Што се боре мисли моје” и „Хероји Халијарда”, а наставља се и приказивање филмова „Истеривач ђавола: Верник” и „Одмазда”.

У оквиру прославе 100 година Дизнија, овог викенда овдашњи малишани имаће прилику да погледају филм Зоотрополис” и то у суботу од 16 часова и 15 минута и недељу од 12 часова и 30 минута. У редовном репертоару за најмлађе посетиоце и даље се налазе „Патролне шапе – Моћни”, цртани филм који ће бити приказан у петак (20.10.) у термину од 16 часова и 30 минута, недељу (22.10.) у термину од 14 часова и 30 минута и уторак (24.10.) у термину од 16 часова и 30 минута.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” понедељак је нерадни дан.

Комплетан репертоар за период од 19. октобра до 25. октобра можете погледати на следећој фотографији:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + 20 =