Одржан хуманитарни концерт „За Илију”

Друштво Култура

Јуче су у оквиру хуманитарног концерта „За Илију” прикупљена новчана средства у вредности од 61.941 динара и то је уплаћено на жиро рачун малишана коме је новац потребан за лечење.

Главни организатор овог хуманитарног концерта је Ненад Станисављевић члан музичке групе „Сокобањски боеми” кога је контактирала мајка Илије Милосављевића.

− Илијина мајка нас је контактирала и питала да ли је могуће да организујемо један хуманитаран концерт ја сам се врло радо одазвао посебно јер никада нисмо радили нешто тако хуманитарно и било ми је велики изазов. Ја сам читаву организацију преузео на себе и решио да убацим и чланове музичке школе из Алексинца, сетио сам се дечјег хора Соколићи и фрулаша Зорана Ристића и сви су се радо одазвали том позиву и направили смо један хуманитаран концерт у трајању од сат и по и сакупили новац − рекао је Станисављевић.

Ненад се овом приликом захвалио Основној музичкој школи из Алексинца, хору „Соколићи” и Зорану Ристићу који су се радо одазвали и учествовали у овој хуманитарној акцији као и Општини Сокобања и Туристичкој организацији Сокобања.

Илији Милосављевићу, малишану из Сокобање установљена је дијагноза Ф.84 – поремећај у развоју из спектра аутизма. Средства су потребна за третмане матичним ћелијама, специјалистичке прегледе, логопедске и дефектолошке третмане.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine + 10 =