SNS

ОО СНС: У Сокобањи смо победили, настављамо да је градимо

Друштво Политика

О изборима који су одржани 3. априла огласили су се из Општинског одбора Српске напредне странке у Сокобањи. Како наводи председник одбора Владимир Миловановић, када је реч о парламентарним изборима СНС је освојио већину, односно 49,52 посто гласова изашлих бирача. Од укупно 13.349 бирача, гласало је њих 7995, а од тога глас СНС-у дало је 3.780.

– Хоћу да кажем да је излазност била велика и да је листа Александра Вучића на парламенту убедљиво освојила већину. Овом приликом бих се захвалио свим грађанима који су у том броју изашли на бирачким местима и дали подршку нашој парламентарној листи – поручио је испред ОО СНС Владимир Миловановић.

Он је додао да су на председничким изборима однели још убедљивију победу. Како је истакао, њихов кандидат Александар Вучић освојио је 5.214 гласова, што у процентима износи 67,38 одсто.

– Наш председнички кандидат добио је 110 гласова више него на изборима који су били одржани 2017. године. То иде у прилог човеку који се бори за Србију. Који је Србији донео мир и стабилност. Тај број изашлих бирача није случајан. И управо у овој кампањи смо се водили слоганом ‘Дела говоре’. Значи народ је препознао политику Александра Вучића као нај лидера, не само у Србији, него и у региону – додао је Миловановић.

Он је истакао да одбор странке у Сокобањи има доста капацитета, школованих људи са државним дипломама, људи који су се опробали у приватном сектору, те да се нада да ће и на локалним изборима, који ће се одржати за две године, добити подршку грађана.

Миловановић је овом приликом најавио и нова комунална улагања у Сокобањи.

– Доста тих пројеката је прошло, да не подсећам да је сада у процедури јавна набавка преко Министарства привреде за Његошеву улицу од Милијиног дућана до гробља. Радимо улицу 23. Дивизије, асфалтираћемо и улицу Вука Караџића и још неколико њих. Радимо биоскоп, проширење Аква парка и друго. Можда смо и при крају решавања водоснабдевања, не само за села Шарбановац, Мужинац и Бели Поток, него и целога града – напоменуо је он оградивши се да ће конкретније више речи бити након завршетка започетих истраживања.

Први човек сокобањских напредњака још једном се захвалио грађанима на подршци и најавио је још више нестраначких личности на локалној изборној листи уз речи: „Сви ми волимо нашу Сокобању и из тог разлога ћемо надаље још више и улагати и борити се за наш град и за наша селаˮ.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine − eight =