ОО СНС обележио своју славу Света Петку

Друштво Политика

ОО СНС Сокобања јуче је свечаним чином резања славског колача у присуству великог броја гостију, чланова странке и пријатеља, обележио своју славу Света Петку.

Након сечења колача, окупљенима се обратио протојереј Вања Ковачевић који је слављеницима честитао празник и још једну успешну и добру годину. Отац Вања је истакао да се у Сокобањи сада доста ради а да сваки рад прате разна искушења и да је то добро, да се људи не би гордили и мислили да су најбољи.

− Ова бања ће доћи на место које јој са правом припада али треба стрпљења и времена јер ништа не долази преко ноћи и одједном. И даље ћемо имати искушења, јер не може се свима угодити, коментаришу и овако и онако и нас и вас, али битно је да се ради и битна су дела која остају иза нас, нашим потомцима − додао је протојереј Вања.

Парох први сокобањски је слављеницима пожелео још много успешних година, да заврше започете и остваре нове пројекте и додао да се Парохијски дом завршава захваљујући помоћи локалне самоуправе, државе и прилозима грађана.

− Господ нас је позвао да помажемо једни другима и ја се надам да ћемо још много година лепо сарађивати, да ако Бог да и тај Парохијски дом са оном салом буде још једно место где ће се дешавати разна културна збивања, где ћемо доводити предаваче. За сада радимо грађевину али доћи ће тренутак и једне духовне обнове – рекао је отац Вања.

Слава је обележена у просторијама странке у тржном центру. Након сечења колача, организовано је  послужење у сали Старог завода.

Председник одбора Владимир Миловановић у име Општинског одбора СНС Сокобања честитао је славу свим грађанима који је обележавају, као и члановима и симпатизерима странке.

− Овом приликом честитаои бих славу Света Петку свим грађанима општине Сокобања. Као што је познато Света Петка је слава Српске напредне странке и ми је обележавамо сваке године тако што сечемо колач у просторијама странке, а ове године у ресторану „Старог завода” позвали смо целокупно чланство, одборнике и већнике као и представнике других политичких опција да бисмо се данас мало дружили а уједно поразговарали и разменили мишљења о неким будућим пројектима везаним за општину Сокобања − рекао је Миловановић.

Домаћин славе ове године био је помоћник председник општине за инвестиције Бојан Стојчић, а за наредну годину колач је преузео Братислав Марковић председник Месног одбора СНС и председник МЗ Трубаревац.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + 6 =