OO SNS

ОО СНС – Неће бити приватизације Специјалне болнице „Сокобања”

Друштво Политика

ОО СНС Сокобања данас је одржао конференцију за новинаре на којој је било речи о гласинама у вези са приватизацијом Специјалне болнице „Сокобања”, које су на неки начин узнемириле део јавност претходних дана.

‒ Приликом обиласка локација на којима се спроводе пројекти финансирани из ЕУ ПРО програма, у оквиру неформалног разговора између делегације ЕУ ПРО, представника ресорних министарстава и представника Општине Сокобања изговорено је да се до краја године очекује приватизација Специјалне болнице ‘Сокобања’. С обзиром да је Телевизија ‘Сокобања’ снимала и емитовала и тај неформални део разговора то је изазвало реакцију дела јавности ‒ рекао је председник ОО СНС Сокобања Владимир Миловановић.

‒ Овом приликом обавештавамо јавност да Општина Сокобања нема таквих сазнања као и да је изговорена реченица лапсус. Наиме након последње посете председника Републике Србије Александра Вучића и потпредседника Владе и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића било је речи о приватизацији, али о приватизацији ХТП ‘Лептерија’, а не Специјалне болнице ‘Сокобања’ која је у надлежности Министарства здравља и Владе Републике Србије. Општина Сокобања о наводној приватизацији ове здравствене установе нема никакве информације – додао је Миловановић и истакао да ће Општински одбор Српске напредне странке Сокобања и у будуће, као и до сада обавештавати грађане о свим пројектима и дешавањима од виталног значаја за Општину Сокобања.

 

1 thoughts on “ОО СНС – Неће бити приватизације Специјалне болнице „Сокобања”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − 13 =