turnir sokobanja

Одржан баскет турнир у Сокобањи

Спорт

Сокобања је за викенд била град кошарке и баскета. Пред пуним трибинама кошаркашког терена одржан је 19. по реду баскет турнир „Август у августу” 3×3. Ове године учествовало је десет екипа, а турнир је освојила екипа „Кафе –Круг” из Пожаревца, друго место заузела је екипа „Но нејм” из Ниша, а треће место екипа из Сокобање „Пронто 018”.

Душан Филиповић, члан победничке екипе каже да на овом турниру учествује већ пети пут, да је веома задовољан организацијом, као и да је конкуренција сваке године веома јака.

Најбољи у шутирању тројки био је Михајло Богојевић, а у закуцавању Никола Прокић. У категорији девојчица прво место заузеле су „Фламингосице”, друго „Камелеони”, а треће „Напредак”. У катеорији – дечаци до 16 година најбоља је била екипа „Шлајмаре”, друго место заузела је „Кампања”, а треће „К2”. И у категорији дечаци до 14 година најбољи су били „Телетабиси”, друго место припало је екипи „Доктори”, а треће екипи „Мускетари”.

Група коју чине четворо ентузијаста помогнута младима, успешно је организовала ову спортску манифестацију каже Стеван Манић, председник Спортског савеза општине Сокобања.

turnir sokobanja

 

‒ Наредне године очекује нас јубиларни 20. по реду баскет турнир и ми ћемо већ сада кренути са припремама за његово одржавање, а као председник Спортског савеза и човек који се некада бавио кошарком, ја вам обећавам да вас догодине на овом месту очекује спектакл ‒ рекао је Манић у изјави за наш портал.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − two =