Од понедељка бесплатна школа пливања

Друштво

Деца непливачи имају прилику и ове године да у бесплатној школи пливања на сокобањском Аква парку савладају ову вештину. Њих ће обучавати професори физичког васпитања, а школа ће бити отворена до краја купалишне сезоне. Први циклус тренинга почеће у понедељак, 15. јула, од 8 сати и 30 минута.

У Аква парку „Подинаˮ поручују да је позив отворен за децу до 16 година старости, а што се доње границе тиче, додају да она није прецизирана већ је важно да су деца самостална и да прихватају да сарађују са тренерима.

Сваки курс трајаће десет дана, а тренинзи ће се одржавати сваког радног дана осим викендом. За овај бесплатни курс влада велико интересовање и ове године. По речима организатора из Спортског центра „Подинаˮ, до сада је пријављено 40 кандидата, али се на основу искуства од ранијих година очекује да буде и до 70 полазника.

Сви заинтересовани могу се пријавити у просторијама Аква парка „Подинаˮ или телефонски путем (018/833-978).

Купалишна сезона у сокобањском Аква парку отворена је 15. јуна, а цена дневне улазнице за одрасле посетиоце је 700 динара, док деца до 12 година старости плаћају 500 динара. Од 15 сати у продаји су полудневне карте које се крећу од 600 динара за одрасле до 400 динара за децу. За боравак на Аква парку могу се купити и недељне, месечне и сезонске карте, док се најам лежаљки посебно наплаћује и кошта 100 динара. Аква парк „Подинаˮ од центра Сокобање удаљен је 1,5 километар, а простире се на површини од 16 хиљада квадратних метара. У понуди су полуолимпијски базен, купалиште за одрасле и децу и базен са три тобогана.

Текст: К. Ђ; Ј. Р.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − 8 =