Нове награде за ТОСБ

Друштво

Туристичка организација Сокобања (ТОСБ) освојила је две прве награде на 11. изложби сувенира и туристичких публикација одржаној у Лесковцу.

„Монографија у сликама” освојила је прву награду у категорији вишелисна туристичка публикација преко 50 страница, а туристички спот „Осети магију природе”, проглашен је за најбољи туристички промотивни спот у нашој земљи. Критеријуми за доделу награда за све категорије били су аутентичност, оригиналност, квалитет израде, иновативност, употребна вредност и општи утисак.

Према речима Љубинка Миленковића, директора ТОСБ примарна активност сваке туристичке организације је промоција у туризму а један од њених најбитнијих сегмената је продукција и емитовање видео материјала. У складу са том чињеницом Сокобања је на овој манифестацији аплицирала са више врста штампаног и аудио-визуелног материјала и освојила је две врло значајне награде. На манифестацији је учествовало око четрдесет туристичких организација из Србије, Македоније и Бугарске.

Туристичка организација Сокобања, своју понуду представиће и 13. и 14. децембра на Сајму привреде и предузетништва у Нишу.

– Ова манифестација је битна за Сокобању јер нам омогућава да на крају календарске године, у региону, свим туристима заинтересованим да управо у нашој бањи проведу долазеће новогодишње и божићне празнике као и зимски распуст, представимо нашу туристичку понуду – истиче Миленковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten + twenty =