Након 24. кола Окружне лиге Зајечар Озрен само на бод заостатка иза Требича

Друштво Спорт

За фудбалере Озрена и Хајдука из Рујевице први мај је био радни дан. Ова два тима одиграли су меч у оквиру 24. кола Окружне лиге Зајечар. Крајњи резултат је био 7:2 за екипу Озрена. Резултат на полувремену је био 2:1 за екипу Озрена и ништа није наговештавало да ће се утакмица завршити овако убедљивим резултатом. Међутим, након паузе на полувремену превагу на страну Озрена донела је или боља физичка припремљеност, тактика тренера или нешто треће, било како било крајњи резултат говори да је Озрен озбиљно кренуо у напад на прво место на табели Окружне лиге Зајечар које тренутно заузима екипа Требича која ће своју утакмицу у оквиру овог кола одиграти у неком наредном термину.

Стрелци за Озрен били су Стефан Милетић са три постигнута гола, Александар Земљак који је био двоструки стрелац на овом мечу, Немања Ђорђевић и Немања Стојаковић. Голове за Хајдук постигли су Милан Милановић и Младен Радојковић.

Након овог кола Озрен има 54 бода, само бод мање од првопласираног Требича док је екипа Хајдука остала на 15. месту са 12 освојених бодова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 4 =