Mosić

Најмлађе сокобањске одбојкашице најбоље на првом „Мосићˮ турниру

Друштво Спорт

У Сокобањи је протеклог викенда одржан први турнир Лиге мини одбојке „Мосићˮ, у организацији Међуокружног одбојкашког савеза Зајечар и Одбојкашког клуба „Озренˮ. „Мосићˮ је заправо такмичење у одбојци за селекције од првог до четвртог разреда основне школе, дакле најмлађе одбојкашице региона.

На турниру је учествовало преко 200 девојчица осам екипа из региона и као гост ОК „Озренˮ, екипа из Крушевца. Најмлађе одбојкашице Сокобање, предвођене својим тренером Андријаном Миленовић, у овом првом колу, постигле су изванредан резултат, победиле у свим утакмицама и освојиле прво место.

Mosić

Милош Крстић, тренер ОК „Озренˮ каже да Сокобања има одличне могућности за организацију једног овако лепог турнира.

– Сокобања има могућности што се тиче кампова, а направили смо и осам малих терена на којима су се девојчице такмичиле. Оно што је најбитније је да су се деца лепо дружила јер то је и главни циљ и замисао Међуокружног одбојкашког савеза Зајечарског региона и разлог организовања оваквог турнира. Поред тога треба додати и да Сокобања не треба да брине о будућности своје одбојке, с обзиром на успех који су на првом ‘Мосићу’ постигле наше девојчице – додао је Крстић.

Следећи турнир игра се у Зајечару, а након тога наредних викенда у Књажевцу, Мајданпеку, Бору и на крају у Неготину.

Mosić

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × two =