Sastanak sa načelnikom

Начелник округа на састанку са представницима општине и инспекцијских служби

Друштво

У просторијама сокобањске општинске сале јуче је одржан редовни састанак представника свих овдашњих инспекцијских служби и локалне самоуправе са представницима републичке инспекције из Зајечара. Тема састанка било је подизање нивоа сарадње на нивоу округа и спремност служби за предстојећу туристичку сезону.

По речима начелника Зајечарског управног округа Владана Пауновића, циљ одржавања оваквих састанака, који су постали традиција, јесте да се грађани осећају сигурније у свом граду и својој општини.

– Одржан је састанак републичких инспекцијских служби, тужилаштва, односно прекршајног суда, полиције, локалних органа власти, а све у циљу како би се закон спроводио, како би држава била задовољна и како би грађани били заштићени. Намера нам је да се повећа контрола на терену, да се грађани осећају сигурније и да се све ради по пропису – рекао је Пауновић.

Он је додао да је као и увек било доста проблема о којима се разговарало и да су на састанку са представницима инспекцијских служби разматрали могућности њиховог решавања.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + 6 =