На Сајму у Београду: Сокобања интересанта туристима, штанд посетио и Вучић

Друштво Туризам

На 44. Међународном сајму туризма у Београду свој штанд има Туристичка организација Сокобање, која је заинтересованим посетиоцима у великом броју представила понуду Бање. Своје задовољство, интересовање, а и посетом није крио први човек ТОСБ Љубинко Миленковић.

– Сокобања већ од почетка године има изузетну потражњу и верујем да ће ово бити још једна рекордна година. С обзиром на то да у јануару месецу и у првих двадесет дана у фебруару имамо двоцифрени раст гостију у односу на рекордну прошлу годину, одноно на исти период у 2022. години, очекујемо изузетну сезону. Потражња је велика, и оно што могу да кажем је, да ће туристичка понуда у овој и наредним годинама бити знатно унапређена с обзиром да је и држава фокусирана на ову дестинацију. Сокобања је стратешка туристичка дестинација за ову земљу. – каже директор Миленковић.

Он не пропушта прилику да истакне и посету да је, на отварању Сајма, Александар Вучић, председник Републике Србије најавио инвестиције у Сокобању. На отварању је био и председник општине Сокобања Миодраг Николић са својим тимом. До сада, сокобањски штанд је обишао и ресорни министар, Хусеин Мемић, који је такође, по речима Миленковића, најавио и наставак велике подршке министарства.

Овом приликом људи из ТОСБ истичу успешну сарадњу са Туристичком организацијом Србије, како кажу да без ње не би било ни овако великих резултата.

Овогодишњи Сајам одржава се под слоганом „Кад је одмор, није тешко”, а земља партнер 44. сајма је Република Кина. Сајамске капије се затварају у недељу 26. фебруара.

1 thoughts on “На Сајму у Београду: Сокобања интересанта туристима, штанд посетио и Вучић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 2 =