Na prijateljskim susretima i ekipa iz Republike Srpske

Sport

Udruženja fudbalskih veterana iz Apatina i Sokobanje već osam godina zaredom, na inicijativu fudbalskih veterana Gorana Frankulović iz Sokobanje i Slavka Jerkovića iz Apatina, organizuju prijateljske susrete. Ove godine pridružila se i ekipa veterana iz Kotor Varoši.

Slobodan Petrović, predsednik Udruženja veterana opštine Kotor Varoš, kaže da je članovima ekipe iz Republike Srpske ovo prvi put da borave u Sokobanji ali, imajući u vidu gostoprimstvo organizatora i meštana, veruje da će i njihov dolazak postati tradicija.

Tri ekipe veterana, provele su prethodni vikend u Sokobanji u druženju i takmičenjima. Članovi udruženja posebno ističu da je veoma bitno to što ove prijateljske susrete podržavaju predstavnici lokalnih samouprava opštine Sokobanja i Apatin, tako da su dodeli nagrada i zahvalnica, nakon održanih utakmica, prisustvovali i Isidor Krstić, predsednik opštine Sokobanja, njegov zamenik Vladimir Milovanović i Milan Škrbić, predsednik opštine Apatin.

Naredni prijateljski susreti fudbalskih veterana biće održani u Apatinu, a na jesen u Kotor Varoši, gde će učestvovati veliki broj ekipa, kaže Goran Frankulović, inicijator prijateljskih susreta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 5 =