Na desetom sajmu automobila u Nišu čak šest srpskih premijera

Društvo Zabava

Ljubitelji automobila biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi četvorotočkaša i dvotočkaša koji će ovog vikenda krasiti nišku sportsku dvoranu Čair na ovogodišnjem Desetom jubilarnom Sajmu automobila u Nišu „Auto Moto Fest Niš 2019” koji će biti održan od 4. do 6. oktobra.

Pored bogate ponude koje su pripremile lokalne auto kuće, ovaj sajam biće i prilika da se uz značajne sajamske popuste i pogodnosti dođe do novog automobila.

‒ Ove godine za jubilej imamo dve balkanske premijere, dva modela električnih automobila D2 i D2S. Radi se o brendu Židou, kineskoj kompaniji koja je vlasnik Volvoa i Lotusa, a takođe ima i dobar deo deonica u Mercedesu ‒ rekao je za naš portal Saša Đorđević, menadžer sajma.

Ovogodišnji Sajam automobila u Nišu krasiće čak šest srpskih premijera, preko petnaestak niških i više od 100 automobila biće smešteno u hali Čair.

‒ Ono što je takođe zanimljivo i karakteristično za naš sajam su srpske premijere. Ove godine biće šest srpskih premijera. Radi se o Mazdi CX-30, Folksvagenovom Tuaregu. Škoda i Nisan će imati po dve srpske premijere, to će biti Škoda Skala i restilizovana verzija Superba, a na Nisanovom štandu najnovija Mikra sa jednolitarskim agregatom i najnoviji X-trail. Što se tiče niških premijera, ima petnaestak, pa to neka bude iznenađenje za naše posetioce da vide o kojim se modelima radi ‒ zaključio je Đorđević.

Ovu manifestaciju uspešno organizuju Siti marketing centar uz pokroviteljstvo grada Niša i turističke organizacije. Svečano otvaranje zakazano je za sutra u 11 sati, a specijalni gosti na otvaranju biće Mladen Alvirović, urednik emisije SAT i revije SAT plus i gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

4 × two =