Panorama golemi kamen

Меморијал „Александар Петковић Петко” одложен за 23. мај

Друштво

Због неповољне епидемиолошке ситуације „МТБ меморијална вожња и планинарска акција” које су требале бити одржане у суботу 3. априла одложене су и биће одржане 23.маја.

Меморијал „Александар Петковић Петко − прича наставља да живи” организује група пријатеља  покојног Петка, односно чланови „СРУБ” Сокобања, удружења које је он основао као и чланови ПД „Оштра Чука”, који су у саопштењу на фејсбуку истакли да су свесни ситуације и да се пре свега мора сачувати здравље свих.

− Планина нас чека, дружење нас чека. Бићемо још спремнији и одлучнији да вас што боље угостимо у правом пролећном амбијенту у нашем дому у Раденковцу − истакли су они.

Александар Петковић је рођен 1975. године а преминуо је октобра прошле године. Током свог живота бавио се спортом, музиком ,глумом. Био је члан фудбалских клубова „Озрен”, „Сокоград” и „Требич”, дугогодишњи члан аматерског „СБ” позоришта, свирао је у акустичном оркестру „Бањски боеми”. Као велики љубитељ бициклизма основао је удружење „СРУБ” Сокобања и окупио заљубљенике у овај спорт у Сокобањи. Група његових пријатеља дошла је на идеју да организује низ догађаја у сећање на покојног Александра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − two =