Малишани ПУ „Буцко” : Направили цветове и уз честитке их делили

Друштво

Малишани Предшколске установе „Буцко” из Сокобање данас су поводом Међународног празника, Дана жена, обишли јавне установе у граду, поделивши том приликом пригодне поклоне. Пажњу предшколаца су имале и случајне пролазнице, које су такође дариване.

– Поделили су цветове које су израђивали у сарадњи са својим васпитачима. Сама идеја је да се цеветови поделе и случајним пролазницима у моменту када пролазимо кроз град – каже Данијела Дисић, помоћница директора ПУ „Буцко” Сокобања.

Душан Мијајловић, директор ове установе, осим што је честитао празник, својим колегиницама и женама је објаснио цео ток данашњих активности.

– Малишани Предшколске установе „Буцко”,обишли су са својим поклонима, намењеним женама и мајкама, институције у Сокобањи, како Народну библиотеку „Стеван Сремац”, Центар за социјални рад, Туристичку организацију Сокобање, Основну школу „Митрополит Михаило”, Средњу школу „Бранислав Нушић”, Oпштину Сокобању као и многе друге институције и предузећа. Успут су поделили и поклоне случајним пролазницама – објашњава Мијајиловић.

Он је још и напоменуо да је порука малишана, уз цвет који су сами својим ручицама направили, врло емотивна:

На честитки коју су уручивали пише:

Жена је нежна,а опет јака,било да је мајка,сестра или бака,

Треба волети сваког трена,то предивно биће звано жена,

И ти си таква снажна и блага,

Зато си мени неизмерно драга.

Срећан 8.март!

Ове предивне данашње сцене овековечио је колега Кристијан Ђорђевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven − one =