Mosić

Мале сокобањске одбојкашице првакиње „Мосића 2022ˮ

Друштво Спорт

Најмлађе чланице Одбојкашког клуба „Озренˮ првакиње су овогодишње Лиге мини одбојке за децу од првог до четвртог разреда „Мосић 2022ˮ. Оне су на завршном турниру, који је одржан у Неготину, победиле у све три утакмице, а с обзиром да су у укупном пласману од 17 одиграних утакмица мале Сокобањчанке извојевале чак 15 победа, освојиле су прво место.

Завршни турнир одржан је у сали Основне школе „Бранко Радичевићˮ у Неготину. Учествовало је свих девет екипа, поред девојчица из Сокобање и Неготина и вршњакиње из зајечарских тимова „Тимокˮ и „Зајечарˮ, борских клубова „Винерˮ и „Волејбор-Тимˮ, као и екипе из Књажевца, Мајданпека и Крушевца.

Mosić

Међуокружни одбојкашки савез Зајечар, организовао је „Мосићˮ са циљем популаризације овог спорта и развоја одбојке.

Милош Крстић тренер ОК „Озренˮ јавно се захвалио организатору што је сокобањским малим одбојкашицама омогућио да учествује у овој лиги.

– Захвалио бих се и деци која су у великом броју долазила да тренирају и такмиче се. Желим да напоменем да само у тој селекцији имамо преко 40 девојчица, тако да Одбојкашки клуб ‘Озрен’ не мора да брине за своју будућност јер имамо младе одбојкашке наде које ће тек показати своје знање и жељу за бављењем спортом – рекао је Крстић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 4 =