Klizalište posećeno tokom jesenjeg raspusta

Društvo

Za samo četiri dana od kako je otvoreno klizalište i sankalište, na košarkaškom terenu, u Sokobanji nekoliko stotina posetilaca, među kojima je bilo i dece i odraslih, uživalo je u klizanji i sankanju. Bez obzira na veliko interesovanje, zbog epidemiološke situacije, poštovane su sve propisane mere, nošenje maski i ograničen broj posetilaca.

Klizalište će biti otvoreno tokom cele zime a svi koji žele da uživaju u ovim aktivnostima potrebno je da zakažu termin prijavljivanjem putem mejl adrese info@opstinasokobanja.com jer samo 5 osoba mogu istovremeno da budu na klizalištu.

 

Ovaj sadržaj je realizovan u okviru „INTERREG IPA” Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija, kroz projekat „Zimska prekogranična tura: Vršec-Sokobanja”, čime naša opština je upotpunila svoju turističku ponudu.

Iako je klizalište i sankalište namenjeno za sve uzraste najviše je obradovalo najmlađu populaciju koja sa radošću posećuje klizalište i ima priliku da uživa u klizanju i sankanju i u ovom periodu kada nema snega.

Radno vreme klizališta i sankališta, je od 14:00 – 21:00 čas. Ulaz je slobodan, a za posetioce su obezbeđene sanke, kacige i klizaljke za sve uzraste, čije iznajmljivanje je, takođe, besplatno.

Sadržaj ovog teksta je isključiva odgovornost Opštine Sokobanja i ni na koji način ne predstavlja stavove Evropske Unije ili Upravljačkog tela programa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × one =