Клизалиште посећено током јесењег распуста

Друштво

За само четири дана од како је отворено клизалиште и санкалиште, на кошаркашком терену, у Сокобањи неколико стотина посетилаца, међу којима је било и деце и одраслих, уживало је у клизањи и санкању. Без обзира на велико интересовање, због епидемиолошке ситуације, поштоване су све прописане мере, ношење маски и ограничен број посетилаца.

Клизалиште ће бити отворено током целе зиме а сви који желе да уживају у овим активностима потребно је да закажу термин пријављивањем путем мејл адресе info@opstinasokobanja.com јер само 5 особа могу истовремено да буду на клизалишту.

 

Овај садржај је реализован у оквиру „INTERREG IPA” Програма прекограничне сарадње Бугарска-Србија, кроз пројекат „Зимска прекогранична тура: Вршец-Сокобања”, чиме наша општина је употпунила своју туристичку понуду.

Иако је клизалиште и санкалиште намењено за све узрасте највише је обрадовало најмлађу популацију која са радошћу посећује клизалиште и има прилику да ужива у клизању и санкању и у овом периоду када нема снега.

Радно време клизалишта и санкалишта, је од 14:00 – 21:00 час. Улаз је слободан, а за посетиоце су обезбеђене санке, кациге и клизаљке за све узрасте, чије изнајмљивање је, такође, бесплатно.

Sadržaj ovog teksta je isključiva odgovornost Opštine Sokobanja i ni na koji način ne predstavlja stavove Evropske Unije ili Upravljačkog tela programa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 4 =