Изванредан успех деце из Сокобање на међународном плесном такмичењу у Нишу

Друштво

На плесном такмичењу које је међународног карактера „Balkana Dance Unity”, плесна група из Сокобање „Extrime Dance” плесне школе из Ниша, постигла је изванредне резултате. Овај успех је још већи уколико узмемо у обзир то што деца из Сокобање тренирају тек два месеца, тако да су у почетној категорији освојила прва, друга и трећа места, сазнајемо од Александре Милојковић из ,,Extrime Dance” плесне школе.

− Ово је било озбиљно такмичење на коме је учествовао велики број малих такмичара са Балкана и које је пратило велики број људи, а наша деца су изашла на сцену и без икакве треме плесала фантастично, што нас је посебно одушевило − рекла је Милојковић.

Иначе, „Extrime Dance” плесна школа у оквиру програма „Културица”, Културног центра Општине Сокобања, часове организује у старој школи, за сада суботом и недељом. Велики је број полазника, стално се прикључују нова деца а наша саговорница сматра да ће након овако великог успеха интересовање за школу плеса бити још веће.

− Морам рећи да сам на почетку била скептична али ми заиста имамо децу која су веома талентована, и која су након само два месеца вежбе постигла тако велики успех. Поред тога желим да се захвалим и свим родитељима који су нам дали подршку у досадашњем раду − додала је она.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 + five =