Ивица Дачић на предизборном скупу у Сокобањи: Србија мора бити изнад свих партијских интереса

Друштво Политика

Ивица Дачић, председник Социјалистичке партије Србије и кандидат за премијера, Владан Заграђанин, председник Извршног одбора Социјалстичке партије Србије и Никола Шаиновић, члан Главног одбора Социјалистичке партије Србије у оквиру предизборне кампање посетили су јуче Сокобању.
Општински одбор Социјалистичке партије Србије предао је своју листу кандидата за одборнике која је усвојена под редним бројем два у понедељак.

Чланови ОО СПС из Сокобање, дочекали су свог председника, а затим су са партијским обележјима прошетали до амама испред кога је одржан предизборни скуп. Окупљенима се најпре обратила Снежана Радовановић председница ОО СПС Сокобања.

– Јуче смо предали листу кандидата за одборнике на локалним изборима, а вечерас имамо предизборни скуп и изузетну част и задовољство да нас посети председник, да види како радимо, да нам да препоруке, подршку и ветар у леђа. Наши кандидати за одборнике су пре свега добри људи, породични и домаћини, који су све стекли поштеним радом – рекла је Радовановић.

 

Кандидат за народног посланика на листи „Ивица Дачић – премијер Србијеˮ и први на одборничкој листи Социјалистичке партије Србије – Сокобања је др Младен Милосављевић.

– Велика ми је част да вам се обратим као први на нашој одборничкој листи и кандидат за народног посланика и велика ми је част што ћу предводити једну квалитетну групу људи из Сокобање. Сигуран сам да ћемо уз помоћ наших чланова, симпатизера, па и симпатизера других партија који ће гласати за нас, наставити да се боримо у складу са нашим циљевима и начелима социјалне правде. Трудићемо се да унапредимо пре свега здравствену заштиту и остале сегменте живота уз помоћ наших министара, државних секретара и уз помоћ будућег премијера Србије Ивице Дачића – рекао је Милосављевић.

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић је истакао да му је изузетно драго што се налази у Сокобањи у којој је још као дете радо долазио са родитељима, истакавши да је Сокобања једно велико богатство које Србија има јер је природа била издашна када је овај крај у питању, али да човек мора све то да одржава на најбољи начин.

– Желим да вам кажем да се наша политика заснива на нашим старим принципима, а то су социјализам и патриотизам. Социјализам зато што сматрамо да у нашој држави мора пре свега дужна пажња да се посвети онима који живе од свог рада и да они не смеју бити грађани другог реда у односу на оне који имају капитал и друштвени статус. Ви будите сигурни да ћу ја и даље остати веран ономе што сам увек говорио да је Србија изнад свих партијских интереса и да морамо чврсто бранити наше националне и државне интересе. Да нема признавања Косова и Метохије јер је она саставни део Србије и да сматрамо историјским успехом формирање Републике Српске.

Дачић је истако да је врло битно да Србија има политичку стабилност, а да је коалиција СПС-ЈС-Зелена Србија један од кључних фактора те стабилности, као и да ће наставити успешну сарадњу са Српском напредном странком и Александром Вучићем.

Листа под називом „Ивица Дачић – премијер Србијеˮ коју чини коалиција Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија и Зелени Србије, на Републичким изборима налазиће се под редним бројем два, као и листа кандидата за одборнике СПС на локалним изборима у Сокобањи.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − three =