„Игре градоваˮ у суботу на Аква-парку

Друштво

Спортско-рекреативни центар у сарадњи са организацијом „CITY GAMESˮ у суботу 6. јула организује манифестацију „Игре градоваˮ. Манифестација ће се одржати на Аква-парку „Подинаˮ са почетком у 19 и 30. На играма ће учествовати 6 екипа из исто толико градова а једна од екипа биће представник Сокобање.

Како сазнајемо, екипа још није формирана, пријаве су у току, чланови екипе могу бити пунолетне особе а једини услов је да нису непливачи. Сви заинтересовани се могу пријавити у просторијама Аква-парка до четвртка.

‒ Манифестација „Игре градоваˮ је оно што наши старији суграђани памте као „Игре без границаˮ. Циљ је забава и добар провод. Такмичари ће се надметати у шест дисциплина, шест занимљивих игара. У питању су игре спретности и окретности и све се дешава на води или поред воде, зато је битно да сви такмичари знају да пливају. За сада имамо потврду учешћа екипе из Грачанице ‒ каже Милош Крстић директор СРЦ „Подинаˮ.

Свака екипа броји шест чланова ,четири мушкараца и две девојке а само првопласирана екипа ће се пласирати у полуфинале.

Те вечери биће инсталиране трибине за све посетиоце а улаз ће бити слободан.

Крстић додаје да је Сокобања, на играма, учествовалапрошле године у Књажевцу али да је ово први пут да се манифестација одржава у Сокобањи и позива све да у суботу дођу на Аква-парк и навијају за нашу екипу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 1 =