Екипа ТР Горан најбоља на 13. ноћном турниру у малом фудбалу

Спорт

Екипа ТР Горан из Књажевца победник је 13. ноћног турнира у малом фудбалу. Друго место је заузела екипа КМФ Озрен из Сокобање, треће Болеро Натали спа из Алексинца, а четврти су били Доктори из Алексинца.

Најбољи играч на турниру је Владимир Стојадиновић из екипе ТР Горан, а најбољи голман Иван Стојковић из екипе КМФ Озрен. Награде је уручио заменик председника општине Сокобања, Владимир Миловановић.

Другопласирани КМФ Озрен

Спортски савез општине Сокобања, уз помоћ локалне самоуправе припремио је вредне новчане награде за три првопласиране екипе. Укупни фонд награда износио је 300.000 динара, од тога је првопласирана екипа добила 180.000 хиљада, другопласирана 80.000, а трећепласирана 40.000 хиљада динара. Бројни спонзори су и ове године помогли турнир и наградили најуспешније појединце.

‒ Пуне трибине показују да људи у Сокобањи воле футсал и воле ноћни турнир. Ова традиција траје већ тринаест година и ми се трудимо да сваке године организација турнира буде на вишем нивоу ‒ рекао је Стеван Манић, председник Спортског савеза општине Сокобања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − one =