EPS

ЕДС – Погон у Сокобањи: Сутра редовно одржавање надземне мреже

Друштво

Огранак Електродистрибуције Србије у Сокобањи, тренутно ради на редовном одржавању деонице далековода 10кВ са циљем унапређења квалитета снабдевања електирчном енергијом корисника, превенције кварова и приреме дистрибутивне мреже за предстојећу сезону. У четвртак, 21. децембра, у периоду од 10 до 14 часова изводиће се поменути радови, па ће без електричне енергије бити корисници у селима Ресник, Поружница, Трубаревац, Врбовац, Рујевица и Јошаница, бензинска станица “Кнез Петрол” и млин “Соко М”, стоји у саопштењу Електродистрибуције Србије, огранка у Сокобањи.

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, ради обезбеђивања безбедних услова за рад запослених у овом предузећу.

Током трајања радова из ЕДС моле кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом. У случају лоших временских услова радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − 6 =