Specijalna bolnica Sokobanja

Dr Vesna Milanović: Nije bilo samoubistva u Specijalnoj bolnici „Sokobanja”

Društvo

Prethodnih dana u medijima se pojavila netačna vest da je pacijent sa inicijalima R.S. (69) izvršio samoubistvo u Specijalnoj bolnici „Sokobanja”. Našoj redakciji se obratila direktorka Specijalne bolnice „Sokobanja”, doktorka Vesna Milanović, koja je rekla da ova vest nije tačna već da se ovaj nemili događaj dogodio u Specijalnoj bolnici „Ozren” na Ozrenu.

̶  Ova vest je nanela štetu našoj bolnici i mi smo reagovali kod portala koji su objavili to i pritom stavili i fotografiju naše bolnice. Iz pomenutih medija smo dobili izvinjenje i vest je skinuta sa njihovih portala, ali mi osećamo obavezu prema našim pacijentima koji su zabrinuti za svoju bezbednost, da se oglasimo i pokušamo da popravimo nanetu štetu.

spec bol ozren
Samoubistvo se dogodilo u Specijalnoj bolnici „Ozren”, foto: arhiva

Dakle, pomenuti događaj se odigrao, u subotu, u Specijalnoj bolnici „Ozren” na Ozrenu i nema nikakve dodirne tačke sa našom bolnicom, dodala je dr Vesna Milanović, direktorka Specijalne bolnice „Sokobanja”.

Naime, u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Ozren”, pacijent R.S. (69) nožem je sebi naneo povrede po stomaku. On je hitno transportovan u psihijatrijsku bolnicu. Međutim, nije mu bilo spasa, muškarac je tamo preminuo od nanetih povreda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × 5 =