Osnovci

Додељене награде најбољим осмацима

Друштво

Ученицима осмог разреда Основне школе „Митрополит Михаилоˮ који су се истакли у учењу и раду, јуче су додељене специјалне награде за изузетан успех у току осмогодишњег школовања. Додељене су дипломе и књиге вуковцима, специјално награђеним ученицима и ђацима који су постигли запажене резултате на такмичењима, почев од општинског па до републичког.

– Ова генерација је, и поред тога што је две године радила у веома тешким условима због ковида-19, била јако успешна и дисциплинована у раду и учењу. Тако да смо веома задовољни и надамо се да ће и даље постизати овакве успехе, да ће бити добри ученици, да ће остварити своје професионалне жеље, а да ће, пре свега, постати добри људи – рекла је Тања Глигоријевић, директорка Основне школе „Митрополит Михаилоˮ.

Osnovci

За ђака генерације ове године изабрана је Богдана Петровић. Спортисткиња генерације је Сара Ивковић, а спортиста генерације Лука Илић.
Богдана, ученица генерације, каже да се труд исплатио и да јој је драго што је проглашена учеником генерације, али да јој претходних осам година није то била мотивација већ да сазна и научи што више. Она је додала да планира да упише гимназију у Сокобањи.

Osnovci

Будући средњошколци, наредне недеље попуњаваће листе жеља, након чега следи упис.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven − one =