Dodeljena priznanja najboljima za mesec jun u okviru akcije „Biramo najboljeˮ

Društvo

U okviru akcije „Biramo najboljeˮ koju sprovodi Turistička organizacija Sokobanja, danas su dodeljena priznanja najuspešnijima za mesec jun, koji su svojim radom i angažovanjem dali poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje.

Priznanje TOSB u kategoriji – Najbolji stanodavac u mesecu junu, dodeljeno je vlasniku apartmana „Zvezda Luksˮ. Za najbolju turističku agenciju proteklog meseca proglašena je TA „Palmaˮ. U kategoriji – Najlepše dvorište, priznanje je dodeljeno Ružici Miljković, dok je kafana „Vodenica-Vrmdžaˮ proglašena za najbolju u kategoriji ugostiteljski objekat. Milan Luben proglašen je najboljim ugostiteljskim radnikom za mesec jun, dok je za pojedinca koji daje doprinos turizmu nagrađen Zoran Ristić, mladić koji poslednjih par godina svira frulicu u centru Sokobanje i koji je postao poznat i van granica naše zemlje. Priznanje – Najbolji gost, dodeljeno je Slavici Novaković dok je za najbolje seosko turističko domaćinstvo proglašena etno kuća „Gardinaˮ pored Trubarevca. U kategoriji – Najbolji preduzetnik, priznanje je dodeljeno Snežani Mladenović, vlasnici cvećare „Nenaˮ.

Po propozicijama akcije, počev od maja meseca do oktobra, svake godine biraju se „Najboljiˮ u devet kategorija na mesečnom nivou. Nagrađeni na kraju konkursa kandiduju se za priznanje „Najboljiˮ na godišnjem nivou. Po završetku akcije, Turistička organizacija Sokobanja prvonagrađene vodi na studijsko turističko putovanje.

Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca.

Prijavljivanje mogu izvršiti svi građani Sokobanje, kao i gosti Sokobanje, stariji od 18 godina, u Turističko-informativnom centru, u ul. Trg oslobođenja br. 2 ili putem imejl adrese tic@tosokobanja.rs. Prijavljivanje se vrši do 5. u mesecu za prethodni mesec.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 1 =