Додељена признања најбољима за месец јун у оквиру акције „Бирамо најбољеˮ

Друштво

У оквиру акције „Бирамо најбољеˮ коју спроводи Туристичка организација Сокобања, данас су додељена признања најуспешнијима за месец јун, који су својим радом и ангажовањем дали посебан допринос унапређењу туристичке понуде Сокобање.

Признање ТОСБ у категорији – Најбољи станодавац у месецу јуну, додељено је власнику апартмана „Звезда Луксˮ. За најбољу туристичку агенцију протеклог месеца проглашена је ТА „Палмаˮ. У категорији – Најлепше двориште, признање је додељено Ружици Миљковић, док је кафана „Воденица-Врмџаˮ проглашена за најбољу у категорији угоститељски објекат. Милан Лубен проглашен је најбољим угоститељским радником за месец јун, док је за појединца који даје допринос туризму награђен Зоран Ристић, младић који последњих пар година свира фрулицу у центру Сокобање и који је постао познат и ван граница наше земље. Признање – Најбољи гост, додељено је Славици Новаковић док је за најбоље сеоско туристичко домаћинство проглашена етно кућа „Гардинаˮ поред Трубаревца. У категорији – Најбољи предузетник, признање је додељено Снежани Младеновић, власници цвећаре „Ненаˮ.

По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра, сваке године бирају се „Најбољиˮ у девет категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољиˮ на годишњем нивоу. По завршетку акције, Туристичка организација Сокобања првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца.

Пријављивање могу извршити сви грађани Сокобање, као и гости Сокобање, старији од 18 година, у Туристичко-информативном центру, у ул. Трг ослобођења бр. 2 или путем имејл адресе tic@tosokobanja.rs. Пријављивање се врши до 5. у месецу за претходни месец.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + eighteen =