„Дан отворених вратаˮ у СШ „Бранислав Нушићˮ за сокобањске осмаке

Друштво

Средња школа „Бранислав Нушићˮ организовала ја дан отворених врата за ученике осмог разреда ОШ „Митрополит Михаилоˮ. Тим за промоцију школе представио је осмацима образовне профиле и одговарао на питања малих матураната. Интересовање ученика је било добро и, како сазнајемо, сваке године је све веће.

‒ Сваке године, пред крај школске године, СШ ‘Бранислав Нушић’ и буквално и фигуративно отвори врата за ученике осмог разреда сокобањске основне школе. Тог дана осмаци имају прилику да упознају наш рад, да у разговору са својим старијим другарима сазнају нешто више о школи, какви су услови, и шта их чека ако своје школовање наставе у нашој школи ‒ каже Ана Милићевић директор СШ „Бранислав Нушићˮ.

‒ Чињеница је да интересовање ученика за нашу школу расте због бројних активности које наша школа организује током године као и сарадња са школама у земљи и иностранству бројним манифестацијама ‒ додаје Милићевић.

Ове године сокобањска средња школа ће уписати 120 ученика у четири одељења. Ученицима ће бити на располагању, гимназија општег смера, финансијски администратор, туристичко-хотелијерски техничар и једно одељење на трогодишњем школовању, у питању је комбиновано одељење, кувар-конобар са по петанест ученика.

У предходном периоду тим за промоцију средње школе је обишао школе у окружењу, Бољевац, Алексинац, Књажевац и представио своје образовне профиле.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × four =