prijem

Дан општине крајњи рок за завршетак „Врела”

Друштво

На свечаном коктелу, који је одржан данас, у скупштинској сали општине Сокобања били су присутни директори јавних предузећа, одборници, већници у скупштини општине Сокобања и многобројни грађани. На почетку се присутнима обратио председник општине Сокобања Исидор Крстић, који се осврнуо на 2018. годину. Пре свега поменуо је изградњу Летње позорнице „Врело” чији се завршетак очекује до 21. јуна 2019. године, на Дан општине Сокобања.

‒ Чујем коментаре људи који критикују изградњу овог објекта. Ми смо прихватили постојећи пројекат који је рађен за време предходне општинске власти, људи од струке су га оценили као добар и ради се по њему. Тачно је да ће коштати више него што је пројектом било предвиђено, али то је наша реалност ‒ рекао је Исидор Крстић, председник општине Сокобања.

prijem prijem

Крстић је напоменуо да се повлаче потези који ће у будућности створити повољан пословни амбијент за привлачење инвеститора који би градили хотеле високе категорије у Сокобањи. Томе ће, према његовим речима, допринети уређење кеја реке „Моравице” и побољшање водоснабдевања.

‒ Грађењем хотела отвараће се нова радна места, тиме би се зауставио негативан тренд опадања броја становника Сокобање, што је наш кључни проблем ‒ рекао је Крстић и додао да је циљ локалне самоуправе да у наредном периоду Сокобања на туристичком тржишту буде препозната као једна од најпожељнијих туристичких дестинација и пожељно место за инвестиције.

Крстић је на крају свима пожелео срећну нову годину и пуно личне и професионалне среће у наредној години.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen + 11 =