„Дан науке и иновaција” сутра у Сокобањи

Друштво

Догађај под називом „Дан науке и иновација” у оквиру пројекта „Србија земља науке, земља иновација” иницираног од стране Министарства науке, технолошког развоја и иновација, биће организован сутра, 6. децембра, са почетком од 12 часова у Биоскопу Моравица у Сокобањи. Овај национални пројекат покренут је са циљем подизања свести јавности о значају унапређења и улагања у науку, технолошки развој и иновације.

Присутнима ће се у уводном излагању обратити министарка науке, технолошког развоја и иновација, др Јелена Беговић, а затим и председник Привременог органа Општине Сокобања, Миодраг Николић.

Пројекат је покренут с намером да инспирише и мотивише грађане да се ангажују у науци и иновацијама, како у професионалном, тако и у свакодневном животу. Ова значајна иницијатива омогућиће посетиоцима свеобухватни приступ информацијама везаним за програме подршке, изворе финансирања, пореске олакшице, ресурсе и инфраструктуру истраживачког и иновационог екосистема који су стално доступни у оквиру релевантних институција. Организатори позивају све заинтересоване да дођу и буду део овог значајног подухвата.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − one =