Богат филмски програм на репертоару биоскопа “Моравица”

Друштво

За крај ове и почетак наредне седмице љубитеље седме уметности очекује богат репертоар који је припремио овдашњи биоскоп “Моравица”. На репертоару се налазе најновија филмска остварења намењена најмлађој, али исто тако и старијој публици.

Ко је пропустио јучерашњу премијеру филма Милорада Милинковића „Што се боре мисли моје” имаће прилике да ово домаће остварење погледају и у наредним данима и то сутра, у суботу, 23. септембра и уторак, 26. септембра, у терминима од 20 часова и 30 минута.

Филм „Што се боре мисли моје” прати последње дане српског кнеза Михаила Обреновића. Главне улоге тумаче Драган Мићановић, Милош Тимотијевић, Тамара Крцуновић, Наташа Нинковић и Небојша Дугалић.

За најмлађе посетиоце издвојена је премијера синхронизованог анимираног филма „Патролне шапе − Моћни” у недељу, 24. септембра, у 16 часова и 30 минута. Чејс, Маршал, Рабл, Скај и остали спремају невероватну авантуру на платну, а за малишане биоскоп „Моравица” обезбедио је дружење са аниматорима од 15 часова и 30 минута, који ће се потрудити да додатно улепшају овај дан. „Патролне шапе” биће приказане и у понедељак и среду, 25. и 27. септембра, од 16 часова и 30 минута.

У редовном репертоару у наредним данима, за најмлађу публику, наћи ће се и „Детектив Цврле и златна кошница”, „Ричард рода 2” и „Велика авантура мачке Ру”. Сви филмови су синхронизовани на српски језик.

За старију публику резервисана су најновија остварења светске филмске индустрије „Опатица из Пакла 2”, „Духови у Венецији”, „Афтер: Финале” и „Причај са мном”.

Комплетан репертоар биоскопа „Моравица” можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + twelve =