Biramo najbolje jul

„Бирамо најбољеˮ: ТОСБ доделио признања најбољима за месец јул

Друштво

Данас су у оквиру акције „Бирамо најбољеˮ, коју спроводи Туристичка организација Сокобања, додељена признања најбољима за месец јул. Ова признања се додељују најуспешнијима, који су својим радом и ангажовањем дали својеврстан и посебан допринос унапређењу туристичке понуде Сокобање.

У категорији најбоља туристичка агенција признање је додељено агенцији „Неца промˮ. У категорији Најбољи станодавац признање је додељено апартманима „Радаˮ. Најбољи угоститељски објекат је пицерија Palazzo Bianco, а најлепше двориште је у власништву Драгослава Цветковића. У категорији најбољи гост додељено је признање Бојану Стевановићу. У избору најбољег угоститељског или туристичког радника признање је отишло у руке Јованке Стојичић. У категорији удружење или појединац који даје допринос развоју туризма признање је додељено ПК-у „Озренˮ. Најбољи предузетник за јул је мануфактура „Б-АРТˮ, а најбоље сеоско туристичко домаћинство СТД „Миљковићˮ у Мужинцу.

По пропозицијама акције, од маја до октобра, сваке године бирају се „Најбољиˮ у девет категорија на месечном нивоу. Награђени се на крају конкурса кандидују за признање „Најбољиˮ на годишњем нивоу. Након завршетка акције, Туристичка организација Сокобање првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

Акција „Бирамо најбољеˮ има за свој циљ унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven − 2 =