Biramo najbolje jul

„Biramo najboljeˮ: TOSB dodelio priznanja najboljima za mesec jul

Društvo

Danas su u okviru akcije „Biramo najboljeˮ, koju sprovodi Turistička organizacija Sokobanja, dodeljena priznanja najboljima za mesec jul. Ova priznanja se dodeljuju najuspešnijima, koji su svojim radom i angažovanjem dali svojevrstan i poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje.

U kategoriji najbolja turistička agencija priznanje je dodeljeno agenciji „Neca promˮ. U kategoriji Najbolji stanodavac priznanje je dodeljeno apartmanima „Radaˮ. Najbolji ugostiteljski objekat je picerija Palazzo Bianco, a najlepše dvorište je u vlasništvu Dragoslava Cvetkovića. U kategoriji najbolji gost dodeljeno je priznanje Bojanu Stevanoviću. U izboru najboljeg ugostiteljskog ili turističkog radnika priznanje je otišlo u ruke Jovanke Stojičić. U kategoriji udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma priznanje je dodeljeno PK-u „Ozrenˮ. Najbolji preduzetnik za jul je manufaktura „B-ARTˮ, a najbolje seosko turističko domaćinstvo STD „Miljkovićˮ u Mužincu.

Po propozicijama akcije, od maja do oktobra, svake godine biraju se „Najboljiˮ u devet kategorija na mesečnom nivou. Nagrađeni se na kraju konkursa kandiduju za priznanje „Najboljiˮ na godišnjem nivou. Nakon završetka akcije, Turistička organizacija Sokobanje prvonagrađene vodi na studijsko turističko putovanje.

Akcija „Biramo najboljeˮ ima za svoj cilj unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × 3 =