Бањско забавно лето до краја јула

Друштво Култура

Мештане, госте и посетиоце „бање под Озреном” очекује богат културни програм у наставку ове недеље, односно до краја месеца јула. Вечерас на Летњој позорници „Врело” са почетком у 20 сати и 30 минута још један рок концерт „Najda i Balkan Trip Summertime Tour”. Улаз на овај концерт је бесплатан.

У суботу у селу Врмџа биће одржан седми по реду Интернационални фестивал туристичког и еколошког документарног филма „Врмџа Фест 2023”. Окупљање учесника је заказано за 18 сати и 30 минута. Фестивал се званично отвара у 20 сати и 15 минута доделом признања „Петар Лаловић” и проглашењем победника и доделом Гранд прија „Латин град” као и доделом осталих награда и плакета. Од 20 часова и 50 минута је пројекција филмова, а фестивал се затвара у 23 сата и 15 минута.

У недељу, 30. јула, за најмлађе на Летњој позорници „Врело” биће одиграна дечија представа – мјузикл „Како је Никола добио брата”. У представу за децу, рађену по тексту Ирене Тиодоровић, улогу тумачи Драган Маринковић Маринко, глумац Крушевачког позоришта.

Последњег јулског дана ове године, у понедељак, у оквиру кампа „Сокобања без граница” за све мештане и туристе још један бесплатан концерт. На летњој позорници „Врело” наступиће српска рок група „Неверне бебе”. Почетак концерта заказан је за 20 сати.

Насловна фотографија: Илустрација.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × two =