Због увођења ванредне ситуације прекинут одбојкашки камп Вање Грбића

Спорт

Због новонастале ванредне ситуације у Општини Сокобања, Летњи одбојкашки камп Вање Грбића у суботу 18. јуна морао је прекинути све даље активности и отказати четврту и пету смену.

„У протекле 3 недеље били смо пример превенције и рада у актуелним условима. 305 деце и 50 тренера и пратећег staff-a без иједног случаја заразе ковидом-19, поштујући препоруке наше докторке Катарине Ђокић. Наша филозофија, методологија, пасија и мисија не могу бити пренети деци онако како она то заслужују и како ми то желимо. Није нам циљ економија већ дечији развој 360°. До следеће прилике када се стекну услови, поздрављамо вас искрено од срца.” − стоји на званичној фејсбук страници Вање Грбића.

Вања Грбић је и на youtube-у објавио и обавештење o даљем раду кампа за све родитеље и децу, које можете у целини погледати ОВДЕ.

Да подсетимо, четврти Летњи камп Владимира Грбића, а други који се одржавао у Сокобањи, почео је 28 јуна и требао је да траје до 2. августа са сменама од седам дана. Сва деца била су смештена у хотелу „Моравица”, испред кога су се налазила 3 игралишта за одбојку, посебно урађена за потребе кампа Вање Грбића. Поред терена и помоћне сале на располагању кампу био је и Аква парк „Подина”, који су у одређеним терминима преподне и поподне користили само полазници кампа. Основни циљеви кампа су: здравље, превенција и напредак деце на ортопедском, моторичком и психо-социјалном плану.

Насловна фотографија: Архива Сокопрес

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 2 =