sns bilbord

Владимир Миловановић: „Ми, као одговорна власт, разговарамо са грађанимаˮ

Политика

Председник ОО СНС Сокобања Владимир Миловановић доставио је нашој редакцији саопштење за јавност у коме позива грађане да у суботу 18. јануара, у 12 часова, дођу у салу изнад Ватрогасног где ће бити одржан састанак са грађанима. На овом састанку биће урађена анализа досадашњег рада Савета Месне заједнице Сокобања и биће утврђен план и програм рада за 2020. годину.

‒ Ми, као одговорна власт, хоћемо очи у очи са грађанима да разговарамо о активностима у предходном периоду али, исто тако, да заједно правимо план за будућност. Ово је први у низу састанака, јер је у плану да у свакој од сеоских месних заједница направимо сличне састанке са истим дневним редом. Нећемо да водимо политику из фотеље и у удобним канцеларијама као што су то чинили неки други пре нас и зато су сада ту где јесу. Ми ћемо разговарати са грађанима на терену и не само разговарати него у најкраћем могућем року решавати проблеме. Пример овакве политике нам свакодневно даје наш председник Александар Вучић који свакодневно обилази Србију и разговара са људиман ‒ наводи Миловановић у саопштењу.

Он додаје да је до сада у сокобањским селима урађено преко 100 километара атарских путева, реконструисане су и сеоске улице у свим селима. Али да има још пуно посла. Планира се са наставком субвенција за пољопривреду, бесплатним превозом на територији целе општине и даљим улагањем у села са циљем побољшања квалитета живота људи који тамо живе.

‒ Кад је у питању Сокобања, проблем водоснабдевања је у фокусу и ми доста енергије улажемо у решавање тог проблема. Као што знате, бушотина „Кркино кућиштеˮ је дала добре резултате. Увелико се врши реконструкција водоводне мреже. У овој години наставиће се и са побољшањем путне инфраструктуре асфалтирањем улица које су у најлошијем стању.Сви ови планови не могу бити реализовани без ваше подршке и сагласности зато вас још једном позивам да у суботу дођете у салу изнад Ватрогасног да заједно трасирамо пут Сокобање ка месту које она заслужује ‒ закључује Миловановић у саопштењу достављеном нашој редакцији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 4 =