Весело за крај школске године

Друштво

Мали матуранти сокобањске основне школе данас су обележили крај школске године, односно редовне наставе. Ученици су се већ по традицији, најпре окупили на терену код школе уз музику и освежење. Након тога у сали биоскопа „Моравица” свако одељење представило се кратким филмом који су сами урадили и који приказује како су они доживели досадашње школовање.

‒ Све то било је зачињено музиком локалног бенда „Леве ципеле”, који већ трећу годину заредом малим матурантима поклања мини концерт ‒ каже Марија Кузмановић директорка Основне школе „Митрополит Михаило”.

У току наредне две недеље за 137 будућих средњошколаца биће организована припремна настава, а тек након успешно положеног завршног испита и издатог уверења на Видовдан, следи право славље, додаје наша саговорница.

И велики матуранти данас су у Сокобањи весело обележили крај школске године. Већ по традицији они су уз трубаче на задовољство окупљених мештана и туриста, који су дефиле матураната снимали мобилним телефонима, прошетали центром Сокобање, а поред мермерне фонтане одиграли су и коло.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 + eight =