Весело у центру Сокобање: Матуранти славе последњи дан школе

Друштво

Последњи дан средње школе матуранти у Сокобањи обележили су прилично весело, уз песму и трубаче, а заиграли су и традиционално српско коло. Славило се на терену поред школе, а весеље се пренело и на бањску променаду којом су прошетали уз пратњу музичара.

То је изазвало и радост пролазника који су застајкивали и посматрали веселу поворку, а посебно их је обрадовало када су матуранти повели коло.

Директорка Средње школе „Бранислав Нушић” Ана Милићевић, пожелела је матурантима леп провод данас и да им овај весели дан остане у лепој успомени. Подсетила је и да већ за неколико дана ученике завршних разреда очекују нова славља, али и обавезе.

– Наредних дана чека их полагање матурских испита и прослава матурске вечери. Честитам им у своје име и име својих колега успешно завршено школовање и надам се да ће се увек са радошћу сећати овог периода у свом животу – каже Милићевићева.

 

Она је додала да ће прослава матурске вечери бити 6. јуна, када ће се матуранти свечано окупити у 19:00 часова код школе и прошетати центром Сокобање до Бањице.

Текст: К. Ђ; Ј. Р.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 + thirteen =