Paketića

„Uzor dućan” donirao novogodišnje paketiće preko Crvenog krsta

Društvo

Trgovinska radnja „Uzor dućan” donirala je juče Crvenom krstu Sokobanja, 50 novogodišnjih paketića za decu čiji su roditelji korisnici pomoći Crvenog Krsta. Radnici sokobanjskog Crvenog Krsta podeliće najmlađima paketiće, povodom Srpske nove godine u narednim danima.

Ovo nije prvi put da TR „Uzor dućan” dodeljuje paketiće, i prošle godine su na ovaj način obradovali mališane.

Crveni krst Sokobanja se zahvaljuje TR „Uzor dućan” na ovoj donaciji i humanom gestu, koji su iskazali i prethodnih godina.

 

1 thought on “„Uzor dućan” donirao novogodišnje paketiće preko Crvenog krsta

  1. Pisem vec cetvrti put i stvarno je tesko razumeti zasto tajiti ocigledne probleme da ne kazem cenzurisati sve sto nisu hvalospevi za sadasnju vlast u Sokobanji. Cak se i Predsednik opstine na lokalnoj tv pre nove godine osvrnuo na probleme koji muce mestane Sokobanje a koji se ticu delatnosti JKP Napredak. Pokusacu da budem malo jasniji i napisem ono sto vec pticice na grani u Sokobanji znaju. Kontejneri sa djubretom u Sokobanji se ne prazne jos od jula meseca prosle godine. Sigurno da tu postoje i objektivni problemi, ali koliko vremena je potrebno da se to bar malo normaliizuje. Vreme je pandemije a ovako postoji bojazan da se pojave i zarazne bolesti zbog nehigijene. Pored mnogih kontejnera u Sokobanji je jos gomila snmeca koju razvlace macke i kerovi. Verovatno se i u stanovima gomila smece i krajnje je vreme da se nesto preduzme i situacija unormali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

twelve + 16 =